Politica de Confidențialitate

Scoalamakeup.ro este GDPR compliant  (conformat GDPR), si respectă prevederile impuse de Regulamentul (UE) 2016/679 cât și de Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, modificata si completata.

Protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal este o prioritate  pentru scoalamakeup.ro,

Politica de Protecție a Datelor cu Caracter Personal (denumită în continuare “PPDCP ”) a Scoalamakeup.ro ,  este creată special pentru a asigura  protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal și conformarea Scoalamakeup.ro,  cu prevederile GDPR.

Prelucrarea datelor cu caracter personal efectuată de scoalamakeup.ro se realizează în conformitate cu prevederile GDPR.

Prin PPDCP, scoalamakeup.ro dorește să informeze persoanele vizate cu privire la natura datelor cu caracter personal pe care le colectează, procesează și respectiv cu privire la scopurile prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal ale clienților săi și asupra drepturilor de care aceștia beneficiază .

CINE este Scoalamakeup.ro ?

Site-ul scoalamakeup.ro este administrat de firma SCOALA DE MAKE-UP RAMONA CHIRITA SRL, cu sediul social in Mun. Slatina, Str. Tudor Vladimirescu, nr.63A, camera nr.4. jud, Olt, avand codul de inregistrare fiscala 36640540, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J28/716/2016, telefon: 0733 842 999

CARE SUNT DATELE CU CARACTER PERSONAL PE CARE SCOALAMAKEUP.RO LE PRELUCREAZĂ ȘI SCOPUL PRELUCRĂRII LOR

Formularul de contact scoalamakeup.ro

  • Nume și prenume – (scopul) pentru a vă identifica
  • E-mail – (scopul) pentru a comunica cu dumneavoastră în scopul în care ați completat formularul de contact
  • Nr de telefon – (scop) pentru a comunica cu dumneavoastră în scopul în care ați completat formularul de contact

Funcționarea site-ului scoalamakeup.ro

  • Adresă IP – (scopul) filtrarea și detectarea atacurilor din internet
  • rocolecteaza informatii prin intermediul site-ului www.scoalamakeup.ro, in conformitate cu legislatia romana care face referire la aceste aspecte. Site-ul plaseaza un “cookie” pe calculatorul vizitatorului, ce este utilizat pentru colectarea de informatii statistice cu privire la utilizarea siteului nostru si la autentificarea automata a clientului.

RESPONSABILUL CU PROTECȚIA DATELOR (DPO)

Scoalamakeup.ro în calitate de operator de date cu caracter personal, l-a desemnat pe domnul Barcan Gabriel, în calitate de Responsabil cu Protecția Datelor (denumit în continuare “DPO”), având obligația de a verifica respectarea prevederilor GDPR în cadrul scoalamakeup.ro și de a reprezenta operatorul scoalamakeup.ro în relația cu clienții, alți operatori și cu Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu caracter Personal.

Persoanele interesate au posibilitatea de a se adresa în orice moment, în mod direct, DPO cu privire la orice aspecte legate de prezentul PPDCP, utilizând datele de contact de mai jos:

Nume DPO: Barcan Gabriel

E-mail DPO: gabriel.barcan@gmail.com

Tel. DPO: 0722 500 502

Adresă de corespondență DPO: București, str. Academiei nr. 7, et. 2, Sector 1.

DREPTUL DE A FI UITAT.

Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi șterse de îndată, atunci când înaintați o cerere scrisă sau un email în acest sens către DPO scoalamakeup.ro

DREPTUL DE ACCES LA DATELE PRELUCRATE.

Puteți accesa datele dumneavoastră cu caracter personal prelucrate de către scoalamakeup.ro dacă înaintați o cerere scrisă sau un email către DPO scoalamakeup.ro în acest sens.

DREPTUL DE A VĂ MODIFICA DATELE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE.

Vă puteți modifica datele dumneavoastră cu caracter personal prelucrate de către scoalamakeup.ro dacă înaintați o cerere scrisă sau un email către DPO scoalamakeup.ro în acest sens.

DREPTUL DE A RESTRICȚIONA PRELUCRAREA DATELELOR DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE.

Vă puteți exprima dorința de a vă restricționa scopul pentru care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate de către scoalamakeup.ro retrăgându-vă acordul pentru anumite scopuri pentru care  scoalamakeup.ro vă prelucrează datele. Tot ce trebuie să faceți este să înaintați o cerere scrisă sau un email către DPO scoalamakeup.ro în acest sens.

DREPTUL DE A VĂ OPUNE PRELUCRĂRII DATELOR DUMNEAVOASTRĂ ÎN SCOPURI DE MARKETING DIRECT

Vă puteți exprima dorința de a vă retrage consimțământul pentru ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie prelucrate de către scoalamakeup.ro în scop de marketing direct, înaintând o cerere scrisă sau un email către DPO scoalamakeup.ro în acest sens.

DREPTUL DE A DEPUNE O PLÂNGERE LA AUTORITATEA NAȚIONALĂ DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRĂRI DATELOR CU CARACTER PERSONAL.

Dacă considerați faptul că drepturile și libertățile dumneavoastră fundamentale au fost încălcate și datele dumneavoastră au fost prelucrate cu încălcarea dispozițiilor legale puteți depune oricând o petiție în acest sens adresându-vă Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrări Datelor cu Caracter Personal.

DIVULGAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL CĂTRE TERȚI

În alte cazuri decât cele în baza unei obligații contractuale sau legale, datele dumneavoastră cu caracter personal prelucrate de către scoalamakeup.ro vor putea fi divulgate și/sau transferate către terți doar în situația în care vă dați în mod expres  acest consimțământ.

CÂT TIMP PĂSTRĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL

Pentru formularul de contact vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal doar pe o durata de 2 ani. După această perioadă, datele dumneavoastră personale vor fi distruse ireversibil.

Pentru orice întrebări sau nelămuririi referitoare la protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal vă rugăm să contactați DPO magazinuldemakup.ro

Confidentialitatea informatiilor personale ale clientilor Scoalamakeup.ro este unul dintre aspectele pe care le tratam cu cea mai mare seriozitate.